SUARA HATIKU







Ok Frenz,ni pic girlfriend aku yg terkini hope xde lagi laA pasni..hehehe(jgn marah ye syg)...know how i meet her? OMG!!! satu kolej,satu course,n satu status iaitu HM atau nama saintifiknya idung mancung...hehehe,ntah laA mula2 aku kenal dia aku xrasa hubungan ni leyh g jauh pon...1st skali aku tgk dia kat kolej,waktu tu aku kelam kabut nk masuk kelas,maklumlah akukn geng2 malas skit..then tetiba terserempak ngan budak ni waktu aku jalan kat depan corridor audi..Dalam ati aku "wah!!segak budk perempuan ni" tp nk bt camna masa tu xleyh stop...pe lagi aku terus blah masuk kelas laA...nk ringkaskn cerita 1st time aku jumpa dia memang gelabah skit but now dah okay...sebab dia pon sengal macam aku jugak...hahaha...hari demi hari berlalu,now hubungan kami dah mencecah setahun lebih...fuhhhh!!!! lama gak tu...setakat ni jer dulu cerita pasal kami,sebab aku pon bukanya reti sgt nk mengarang ayat ni...mahu ulang alik masuk tandas asyik terkencing jer minum air sambil memikirkn ayat nk karang..hehehe...ok guys..thanks sebab menghabiskan masa korang nk baca...lgi pon bukan byk mana ponkn? heeeee~XDa

2 comments:

AreKim said...

sory syg...terpaksa curi gambar kat fb...hehehehe

vanilla strawberi said...

HAHAHAA, jgn maaf kan dia . . :p

Post a Comment